Forum Regels

Forum Regels

Berichtdoor Aieforum » 09 aug 2013 12:11

NEDERLANDS

Aieforum.nl Forum Reglement

Welkom op het aieforum.nl Publieke Forum
Houdt de volgende regels in acht bij het posten van een thread of bericht.

1 - Accounts
Iedereen kan één account aanmaken op dit forum door zich registreren.

2 - Categorieën
Het forum bestaat uit verschillende secties en andere informatie, als je een thread plaatst doe dit dan in de sectie die het meest van toepassing is op het onderwerp van je thread. Als een persoon voortdurend topics plaatst onder de verkeerde secties dan is de kans groot dat deze topics verwijdert worden zonder voorafgaande aankondiging.

3 - Het maken van threads
Start geen threads:
- Die een onderwerp hebben dat al in andere threads besproken is die gesloten/verwijdert is door moderators.
- Met vragen waarom een thread door een moderator gesloten/verwijdert is.
- Met klachten over forum leden/gasten of de inhoud van het forum. Als je met iemand problemen heb neem dan contact met hem/haar op.
- Die al ergens anders gepost zijn. Dubbel posten is niet toegestaan.

4 - Inhoud van berichten
Kwetsende taal wordt niet toegelaten. Er zijn jonge lezers die het forum bekijken en de inhoud van berichten moet geschikt zijn voor lezers van alle leeftijden. Alleen Nederlands en Engels taalgebruik is toegestaan. Threads of berichten in een andere taal zullen verwijdert worden. Threads of berichten die racistische of andere kwetsende taal tegen personen of groepen bevatten zullen verwijdert worden en de poster zal van het forum geweerd worden. Plaats geen threads of berichten met CAPS LOCK aan, dit is erg vervelend om te lezen.

Moderators kunnen ten aller tijde threads of berichten aanpassen als dit nodig geacht wordt.

5 - Spammen is niet toegestaan
Threads of berichten die geen enkele toegevoegde waarde hebben (zoals berichten die bestaan uit slechts een paar woorden of een normaal bericht dat totaal offtopic is) zullen verwijdert worden zonder voorafgaande aankondiging.

6 - Flamen is niet toegestaan
Een thread of bericht waarin direct een forum gast,aieforum.nl member of aieforum.nl in zijn geheel aangevallen wordt zal verwijdert worden zonder voorafgaande aankondiging.

7 - BB code
Het misbruiken van BB code is niet toegestaan. Hieronder valt het gebruik van tekst opmaak mogelijkheden en het veelvuldig gebruik van smilies. Als je een grote afbeelding wil plaatsen doe dit dan middels een link of thumbnail zodat het forum snel blijft laden. Threads of berichten met grote plaatjes erin lopen het risico verwijdert te worden.

8 - Afbeeldingen en links naar andere websites
Het posten van of linken naar racistisch, haatzaaiend en/of grove content is niet toegestaan.

9 - Privacy
Het plaatsen van vertrouwelijke informatie van andere personen is niet toegestaan. (Bijv. adres gegevens, telefoon nummers, IP’s, wachtwoorden, PIN nummers, of andere informatie dat als persoonlijk kan worden gezien)

10 - Copyrights
Als je een thread of bericht plaatst wordt er van je verwacht dat je copyright rechten respecteert. Als je materiaal van iemand anders plaatst vermeld dit dan in je bericht.

11 - Aansprakelijkheid
aieforum.nl en haar vertegenwoordigers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van informatie die gevonden kan worden op het forum of de website. aieforum.nl en haar vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten die geplaatst worden in het forum. Meningen en opmerkingen in het forum zijn voor rekening van de personen die deze plaatsen en zijn niet noodzakelijk de meningen of opmerkingen van aieforum.nl of haar vertegenwoordigers.

12 - Illegale Activiteiten
Het bediscussiëren, suggereren, aanmoedigen of verdedigen van illegale activiteiten is niet toegestaan. Het plaatsen van links naar sites waar illegal activiteiten plaats vinden is strikt verboden. Plaats geen berichten die (inter)nationale wetten breken of copyrights, trademarks, patenten en NDA’s schenden.


13– Adverteren
Het recruiteren voor andere clans of het vermelden van andere servers dan die van FDCP is niet toegestaan tenzij hiervoor toestemming is gekregen van een moderator. FDCP is geen gratis advertentie website.

Het gebruik van dit forum is een privilege en geen recht, op elk moment kan aieforum.nl en haar vertegenwoordigers besluiten om toegang van een persoon of het forum in zijn geheel te verwijderen zonder hiervoor verantwoording af te hoeven leggen aan derden.

14- Tot slot
Het is gewoon verplicht hier lol te hebben en lol te beleven en kennis te vergroten , ook is het wel handig om elkaar hier voort te helpen .

15- Moderator of een andere taak
Als je je geroepen voelt om een taak te vervullen hier op het forum stuur dan een mail naar info@aieforum.nl

16- Forums of categorieën
Is er iets wat in jou ogen ontbreekt hier op het forum mail dan of plaats een tread of mail naar info@aieforum.nl , of is er iets wat je zou willen veranderen of als je iets aanvullends hebt voor het forum horen wij het graag van u


Veel fun hier op het forum

Aieforum.nl team
Een dag niet gedronken is een dag niet geleefd (cheers)
Avatar gebruiker
Aieforum
Beheerder
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 02 aug 2013 13:50

Keer terug naar Forum Regels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron